Λουλουδάκια

Ημερομηνία04.09.2013ΌνομαΜαράκι αλκατράζ
  Είδα ότι έψαχνα στα συρτάρια μου για κάτι αλλά δεν θυμάμαι τι , είχα όμως μεγάλη αγωνία , ξαφνικά μπήκε η μαμά μου και μου έδωσε τρία μήλα και ένα άσπρο κουτί με ζωγραφισμένα λουλουδάκια ροζ και μου είπε <<αυτά ψάχνεις? είδες τι ωραία μυρίζουν τα λουλουδάκια? αλλά εσύ δεν μπορείς να τα μυρίσεις ακόμα, θα περιμένεις λίγο>> , και μου έδειξε με το χέρι το ρολόι που έλεγε 2, είπα <<όχι άλλο ψάχνω>> αλλά εκείνη γέλασε και έφυγε ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ? Μήπως τα λουλουδάκια σημαίνουν ότι θα πεθάνει η μαμά μου? Γιατί τα μύριζε αυτή και όχι εγώ? Η μήπως θα πάθω κάτι εγώ και γιαυτο δεν μπορούσα να τα μυρίσω? Πέστε κάτι όποιος ξέρει απ αυτά σας παρακαλώ , με φόβισε αυτό το όνειρο, ήταν και πολύ ζωντανό το άτιμο.

  Αισθήματα που βίωσα:
  'Αγχος
  Άλλο
  Φόβος

  Λέξεις Κλειδιά : Λουλούδια

  Σχόλια   

  #2 ΛουλουδάκιαΜαράκι αλκατράζ 10-09-2013 20:27
  Ναι έτσι είναι είμαι χάλια μες το άγχος και την υπερένταση όπως τα λες . αλλά για να παντρευτώ σε 2 μήνες δεν το βλέπω αφού ακόμη δεν έχω βρει το γαμπρό , σε δυο χρόνια …ίσως ..μακάρι.
  Παράθεση
  #1 ΛουλουδάκιαΝΟΣΤΡΑΝΤΙΝ 08-09-2013 19:24
  Αυτό το όνειρο σημαίνει ότι θα παντρευτείς η σε δυο μήνες η σε δυο χρόνια θα κάνεις τρία παιδιά και θα είναι όλα κορίτσια. Ο γάμος σου θα είναι ευτυχισμένος και θα πάψεις μια για πάντα να άγχεσαι-όπως τώρα που είσαι μάλλον σε κατάσταση υπερέντασης και άγχους γενικά για τη ζωή σου.
  Παράθεση

  Προσθήκη νέου σχολίου


  Κωδικός ασφαλείας
  Ανανέωση

  Categories: Προφητικά

  totalbeauty  antallaktiki cosmos1  eidafrontneraida moon