ΔΕΡΜΑ

Το είδαν στον ύπνο τους: 482

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Λόγω της μεγάλης ανησυχίας στην ομορφιά και στη διατήρηση της εξωτερικής εμφάνισης, όταν βλέπουμε το ίδιο μας το δέρμα, όνειρο, που είναι πιο συχνό στις γυναίκες από ότι στους άντρες, αφορά την ανησυχία μας για θέματα υγείας. Ας δούμε μερικά παραδείγματα παρακάτω:

Όταν βλέπουμε ότι έχουμε πολλές ρυτίδες, το όνειρο δείχνει το φόβο μας για την εμμηνόπαυση και τα γηρατειά. Οι ατέλειες του δέρματος αποκαλύπτουν συναισθηματικές ανησυχίες, εκτός κι αν αναφέρονται σε σπυριά, εξανθήματα ή λεκέδες, που μας προειδοποιούν για προβλήματα υγείας.

Αν τις ατέλειες του δέρματος τις βλέπουμε σε κάποιον άλλον, τον οποίο γνωρίζουμε, πρέπει να μεταφέρουμε την ερμηνεία σε αυτόν. Αν όμως δεν τον γνωρίζουμε, σημαίνει ότι αντανακλούμε σε αυτόν τους φόβους μας και για αυτό το όνειρο μας επηρεάζει άμεσα.

Αντίθετα, αν ονειρευόμαστε δέρματα ζώων είναι ένας καλός οιωνός, που σχετίζεται με τα υλικά αγαθά, που θα αυξηθούν, ανάλογα με το ζώο, που βλέπουμε.

Αν ονειρευόμαστε ότι έχομε το δέρμα της κότας σημαίνει αξία και αλήθεια σε αυτά, που έχουμε πει ή έχουμε ακούσει. Εναλλακτικά, μπορεί να συμβολίζει το φόβο και/ή την κρύα μας συμπεριφορά.

totalbeauty  antallaktiki cosmos1  eidafrontneraida moon